Joline Strömberg

Kategori: Vardag

Kommer nt på nån rubrik haha

Heeeej

Har blivit asförkyld. Kunde typ inte röra mig imorse. Rip. Haha nej men är hemma idag, tror att ja ska gå imorgon iaf. Går ändå bara 2 timmar, inget juu. Nej men ska försöka sova så ja kommer upp imorgon, vore ju synd om man vakna 100 år senare o inser att man sovit bort livet haha. O förresten. Designen/bilderna visas tydligen bara på ipad/dator.. Ska försöka fixa de så fort ja hittad laddsladden till datorn vilket antagligen aldrig kommer att hända.

Gn

Världens finaste häst❤️

Heej

Hoppas alla mår suuuperbra. Skulle egentligen lägga ut dehär på torsdagen men orkade inte. Haha. Men nu ska vi iallafall snart till mormor och morfar eftersom att mormor har fyllt år, så grattis!!

Här kommer en bild på världens finaste häst från torsdagen, Mixen såklart <33

Hejsan

Har typ bloggen för mig själv fast ändå inte så klaga inte över hur tråkig jag är tack. Men ja.. Skolan har börjat och går bara 2 timmar nu i början. Men en så länge går det bra iallafall som tur haha. Nej hatar långa inlägg haha hejdå.

//världens tråkigaste människa.

Söndag

 

Hejsan

 

Hoppas alla haft en bra dag. Jag har mest varit hemma och ätit marabou som vanligt, haha. Skolan börjar på torsdag. Har ju inte gått i skolan på 3 år pågrund av min depression så är fett nervös. Men går nog bra. Ska börja på en helt ny skola på andra sidan stan. Men ska bli kul iaf :)

Och nej, mitt hår är inte gult. Stod under en lampa med varmljus. Orkade bara inte redigera haha..

"Tröja" - Veromoda // Jeans - Veromoda

 

Upp