Joline Strömberg

Kategori: Vardag

Skåne imorgon!

Heej!

 

Imorgon ska vi äntligen åka till Åhus igen. Såå kul. Så håller på att packa. Har helt ärligt tagit med alla kläder jag har (rätt mycket) haha. Men fick beslutsångest. Men jaa.. Vi åker 07:00 imorgon, så måste nog gå upp rätt tidigt.

Eftersom att jag inte har några bilder o typ inte gjort nått idag kommer lite random bilder från förut. Förresten! Har hittat kameran så nu slipper ja lägga upp asdåliga mobilbilder :)

När man försöker se glad ut medans Elliot panikar sönder bakom haha.

30 juli, 2017 19:42 | Vardag

Heej

Här kommer ännu ett tråkigt inlägg som inte ens har någon handling. Neej men har huvudvärk så ska typ lägga mig nu, enligt Google är ja döende så är nog bäst.

26 juli, 2017 23:54 | Vardag

Hafstenstoppen

Tänkte försöka spela med. Men nej, det var inte lika fridfullt som det ser ut på bilderna. Trodde helt ärligt att jag skulle dö påvägen upp haha. Man fick dra sig upp med rep, inte det roligaste när man just ätit pizza kanske. Men ja. Lever iallfall så ska inte klaga.

Men dagen har iaf varit såå rolig. Jag och Didrik gick ner till poolerna igen precis innan det stängde, börjar bli en tradition nu. Haha nej. Men känns så mycket varmare i vattnet på kvällen, kanske bara är jag haha.

Godnatt <3

18:00

Vet att 50% av min blogg består av bilder på pizza, men det är gott så respekt tack haha.

Godmorgon!

Har varit problem med bloggportalen, så har inte kunnat uppdatera. Men ja. Äntligen! Nu är vi iallafall på hafsten (camping) med husvagnen, och mormor och morfar kom med sin husvagn idag. Kuuul.

Men hoppas alla får en bra dag :)

Midsommar

Heeejj

 

Nu är vi hos mormor och morfar och har just ätit, känner mig 99% död haha. Hatar att man ALLTID ska äta för mycket. Haha. Men ja..

  

Hoppas alla får en haft en bra midsommar, det har jag <3

Pizzzaa

Hejsan!

 

Jag, pappa och Didrik gick till stan och köpte pizza, och ärligt. 2 timmar senare har man ju självklart fortfarande världens matkoma haha. Åt ändå bara halva.. (mådde sjukt dåligt av att lämna så mycket så hata mig inte).

Elliot och mamma är borta tills imorgon. Så tror att vi ska kolla på film och hetsäta choklad. Asså ahh, marabou har liksom en dragningskraft oavsett hur mycket man redan ätit. Sjukt jobbigt..

Hoppas alla haft en bra lördag

En helg i Oslo

Heej!

 

Imorgon blir det hem till Sverige igen. Helgen har verkligen varit så rolig och händelserik! Trots att i princip ALLT var stängd pågrund av något. Fanns tydligen en lag som sa att inget fick vara öppet, bortsätt från turistshoppar.

Haha, visste faktiskt inte att Norge hade ett slott.. Men ja. Såå fint! Och vet ni.. Självklart skulle mamma o pappa gå fram till vakten och ta groupies. Haha, dog nästan!

Operahuset är bara för coolt!

Min bff, han heter Måsart :)

Och så avslutar vi detta inlägget på ett vackert sätt med en död människa. Nej men vi tog t-banan till tekniska museet. Om någon av er åker dit.. Hälsa till henne från mig :)

 

Tvingas se skam med norsk text.. :(

Hejsan!

 

Har kämpat i säkert 1 timme med att försöka hitta nya avsnittet av skam som kom ut idag med svensk text. Men tydligen så blockar Norge svtplay.. Så tvingas se avsnittet på norska istället haha. Lovar, är så mycket svårare en man tror! Norskan har ändå enligt mig alltid varit extremt likt svenskan, fast med en annan dialekt. Fast ja.. Hade väl fel då. Ni fattar inte min lycka över att vara i samma stad där serien spelas in!

Nu ska jag jag kolla klart och sen sova, är såå trött.

Godnatt! (eller dom flesta kanske redan sover, inte vet jag..)

Denna värmen..

Mixen var såå duktig idag! Trots den sjuka värmen.. Okej. Måste sluta klaga på allt nu haha. Avundsjuk på alla som lyckas skriva meterlånga texter, hur gör ni?

Ignorera mina försök till att se seriös ut, tack.

Huur söt får man va!! <3

Heejsan!

Hur mår ni? Jag mår faktiskt helt ok. Har börjat med hemundervisningen igen på heltid eftersom att skolan gick sådär. Blev hemma mer och mer, så nu går jag bara dom dagarna jag känner mig redo.

Förresten.. Tror att Alfons behöver banta? Eller nää.

With Mixen

Idag blev det ridning ute, är verkligen såå varmt! Haha, har helt ärligt aldrig sett Mixen så glad och ivrig. Om han fick bestämma skulle han nog kasta av mig och galopera iväg. Men tyvärr.. Fast tur för mig dock haha.

Lunch på chinatown

Hejsan!

 

Finns det någon i hela världen som är mer proppmätt en mig just nu? Haha. Idag blev lunch på chinatown med mamma och pappa. Dom har bara för god mat där!

Ikväll blir det ridning, annars blir dagen nog rätt så lugn. Ha en grym dag!

Just nu..

Heejjj!

 

Är så läskigt trött, klockan är ändå bara 21:20? Började dagen med en timme i vanliga skolan. Ska snart få den nya medicinen (mot ångest och depp) snart mee, så blir nog lättare.

Hahah, bilden beskriver mig till 101% just nu.

Bildresultat för trött roliga bilder

Bryta mitt chokladberoende?

Hahah! Dagens prank. Trodde ni verkligen det om mig? ;)

 

Heii förresten! Just nu sitter jag och kollar fyndiq, mina fransar är snart slut. Så måste ju beställa nya. Har fortfarande inte hittat något bra lim. Alla rekommenderar duo. Men vill ju inte köpa djurtestat, vilket duo tyvärr är.

Upp