Joline Strömberg

Kategori: Övrigt

Rip

Nu har vi alla en tyst minut för mina fransar som gick sönder idag..

Relaterad bild2017-06-22

Bildresultat för kors tecken2017-07-04

Hoppas ni haft en bra dag, godnatt♥

Du är så sjukt vacker precis som du är. Ful, snygg, tjock och smal är bara ord som vi blivit lurade till att följa och tro på. Utseendet spelar ingen roll. En god själ är så mycket mer.

'

♥Du är unik♥

Kön, läggning, vikt, längd, ålder, diagnos.. Vad spelar det för roll? Vi är inte och kommer aldrig att bli lika. Så vad får VI egentligen ut av att trycka ner andra?

Var dig själv, och försök inte passa in. Livet är för kort för skådespeleri.. Du är bäst, precis som du är♥

Bildresultat för tumblr quotes life

Skillnaden mellan vegetarian och demivegetarian

Vegetarianer

 

Dom flesta vet nog redan att vegetarian innebär inget kött från djur alls. Men man äter fortfarande andra produkter från djur som mjölk och ägg.

 

Demivegetarianer

 

Jag har varit demivegetarian i över 1 år. Det vanligaste är att man äter kyckling, fisk och skaldjur. Men jag äter inte kyckling. Alltså inte djur från land. Det handlar inte om att jag ser olika värden i djuren, vilket många tyvärr verkar tro. Allt handlar egentligen om att jag inte vill stötta dom som föder upp djur i fångenskap. Som trånga burar och miljöer som djuren mår skit av. Tycker det känns fel att föda upp levande djur på löpande band bara för att vi ska få kött. Det är liv med personligheter som faktiskt kan känna smärta och sorg. Fisk och skaldjur är lättare att hitta vildfångat. Och efter ett tag lär man sig vilka märken som är bra och vilka som är dåliga. Man kan ju liksom inte fånga in kor eller grisar, dom föds upp på en fabrik.

Choklad är bra, punkt slut

Förhindrar hjärtsjukdommar. Studier har visat att människor som äter runt 20 gram choklad per dag har ett bättre blodflöd en de som äter vanlig processad mjölkchoklad, som vanligtvis innehåller väldigt lite kakao. Mer kakao är alltså bättre för hjärtat.

/Mittkok.se

Därför ska man äta 200 gram marabou om dagen för att motsvara kakaohalten som 20 gram mörk choklad innehåller! Herregud, tur att jag kommer här och rättar..

 

Ökar hjärnfunktionen. Choklad innehåller magnesium som är viktigt för hjärnans hälsa. Även koffein finns i choklad. Att äta bara en liten mängd, en till två rutor per dag, kan därför hjälpa till att öka koncentrationen och vakenheten.

/Aftonbladet.se

Min blir alltså smartare ju mer choklad man äter.

 

Håller dig i form. En studie vid University of California, gjord på 1 000 vuxna, visade att de som åt choklad upp till två gånger i veckan hade ett lägre body mass index (BMI) än de som inte gjorde det. Författaren Dr Beatrice Golomb tydliggjorde att lågt BMI nog var kopplat till regelbundenheten i chokladkonsumtionen, inte till mängden.

/Aftonbladet.se

Exakt! Skippa träningen och köp choklad!

Bildresultat för marabou

Upp